Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Din nou, banda e a lui Chef Florin Dumitrescu: Zece farfurii dintr-o lovitură! Echipa galbenă câștigă proba, familia Binh pleacă acasă

Iată-ne ajunși din nou în fața inamicului cel mai de temut pentru echipele aflate sezon de sezon la Chefi la cuțite. Și pentru familii banda, căci despre ea este vorba, aduce emoții mari. Chef Scărlătescu și chef Dumitrescu sunt și ei cu sufletul la gură. Galben, mult galben pe bandă, așa că familia Băițoi câștigă! 

Iată-ne ajunși din nou în fața inamicului cel mai de temut pentru echipele aflate sezon de sezon la Chefi la cuțite. Și pentru familii banda, căci despre ea este vorba, aduce emoții mari. Chef Scărlătescu și chef Dumitrescu sunt și ei cu sufletul la gură.

Galben, mult galben pe bandă, așa că familia Băițoi câștigă!

Famila Băițoi, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat detașat proba eliminatorie și și-a asigurat un loc în finală.

Scărlătescu rămâne cu cele două echipe roșii și cu întrebarea: cine va pleca acasă? Familia Binh a fost eliminată de la "Chefi la Cuțite", în urma voturilor obținute la proba eliminatorie.

Sidia Sisoko și Rodica Filep, Orlando și Mădălina Zaharia, Hemrik si Brandon Sebok, Andreea Moldovan și Dj Optik, Antonio și Michael Pasarelli au fost cei care au jurizat preparatele concurenților.