Antena Căutare

Chefii, în contradictoriu după ce au văzut preparatul: ”Ăsta-i unul care a ieșit la pensie și se plictisește acasă. Cum să vii cu gâturi de pui în farfurie?”

Cătălin Nechita este bucătar, umblă mereu cu trusa sa de ”scule”, de care nu se desparte nicio clipă. Nu de alta, dar nu se știe când are nevoie de ea. 

Cătălin Nechita este bucătar, umblă mereu cu trusa sa de ”scule”, de care nu se desparte nicio clipă. Nu de alta, dar nu se știe când are nevoie de ea.

Încă de la intrarea în bucătăria de la ”Chefi la cuțite”, concurentul s-a declarat puțin ”nebun”. Motivul? A ales un preparat mai puțin obișnuit: gâturi de pui umplute.

”Este un preparat pe care nu cred că l-a mai făcut cineva vreodată”, spune el.

Ajunse în fața chefilor, farfuriile au fost intens studiate. Cu greu și-au dat seama ce se află acolo. ”Bravo, Scărlătescu s-a prins că-s gâturi de pui!”

Ehee, a primit trei cuțite, asta pentru că fiecare chef e curios să afle ce mai poate pe viitor!

20 de ani versus 70! Nepotul și bunica au venit să-și prezinte talentul în bucătărie: Cine câștigă bătălia generațiilor?... Chef Cătălin, ia jurizează-l tu pe ăsta! Celebrul burger al lui Scărlătescu, gătit de concurenții din primul sezon, fără...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x