Antena Căutare

CONCURS! Câștigă o tigaie Regis Stone Wok cu care să pregătești cele mai bune rețete din lume

Al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce pentru fani ultimul concurs săptămânal! Intră și tu în competiție și poți câștiga o super tigaie Regis Stone Wok, cu care poți face spectacol în bucătărie!

CONCURS! Câștigă o tigaie Regis Stone Wok cu care să pregătești cele mai bune rețete din lume
Câștigă o super tigaie Regis Stone Wok de la Aloshop.tv

Al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce pentru fani ultimul concurs săptămânal! Intră și tu în competiție și poți câștiga o super tigaie Regis Stone Wok, cu care poți face spectacol în bucătărie!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care ar fi desertul copilăriei pentru care ai opta în marea finală și de ce?”.

Concursul începe pe 21.01.2019 la ora 21:00 și se termină pe 27.01.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Wok, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 21.01.2019, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

În fiecare săptămână ai șansa să câștigi o super tigaie, exact ca cea folosită de concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite”!

De data aceasta ai șansa să câștigi o super tigaie Regis Stone Wok, ce conferă efectul de piatră încinsă. Poți astfel pregăti fel și fel de rețete delicioase fără pic de ulei și fără să îți fie teamă că se vor lipi ingredientele alese de tine.

Învelișul special, antiaderent, previne lipirea și poți astfel să pregătești fripturi savuroase, tocănițe aromate, mixuri de legume și tot felul de rețete alese de tine.

Un bucătar adevărat știe că reușita unei rețete nu ține doar de prospețimea ingredientelor alese, ci și de calitatea tigăii folosite. Concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” știu cel mai bine acest lucru și gătesc doar în tigăile din gama Regis Stone.

Un alt avantaj al acestor produse este faptul că sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile față de cele ceramice.

Tigaia Regis Stone Wok are baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Ingredientele tale se vor găti mult mai simplu și rapid, fără prea multe bătăi de cap. Nu mai trebuie să îți faci griji că te vei confrunta cu fum, miros neplăcut sau urme de arsură. Scapă de dat banii pe bureți de sârmă sau pe soluții de curățat, fiindcă gătitul va deveni o adevărată plăcere!

Răspunde la întrebare şi poţi vedea şi tu cât de simplu este să găteşti cu tigăile Regis Stone!

Mult succes tuturor!

Ultima probă din semifinală decide finaliștii "Chefi la cuțite". Doar trei concurenți luptă pentru marele trof... Silviu Nedelea, unul dintre favoriții la marele trofeu "Chefi la cuțite", a gătit sushi, în direct: "Am î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x