Antena Căutare

Emisiunea „Chefi la cuțite”, urmărită de peste 2 milioane de români!

Seara de marți, 27 septembrie, a avut gust pentru telespectatorii Antena 1 pentru că cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au condimentat show-ul cu multe replici și reacții spumoase, în vreme ce concurenții s-au întrecut în farfurii care mai de care mai exotice și neobișnuite.

Seara de marți, 27 septembrie, a avut gust pentru telespectatorii Antena 1 pentru că cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au condimentat show-ul cu multe replici și reacții spumoase, în vreme ce concurenții s-au întrecut în farfurii care mai de care mai exotice și neobișnuite.

Așa se face că în minutul de maximă audiență de la 21.47, mai bine de 2 milioane de români erau cu ochii pe „Chefi la cuțite”. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea de la Antena 1 a înregistrat, la 22.15, un vârf de audiență de 13,7 puncte de rating și 33,1 % cota de piață.

Înfruntarea culinară de la Antena 1 a fost lider de piață pe toate categoriile de public, în intervalul de difuzare 20.31-23.30. La nivelul publicului comercial „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 10 puncte de rating și 25,6 % cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 8,5 puncte de rating și 21,7 % cota de piață. Chefii au fost lideri de piață și la orașe, emisiunea obținând o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 17,8 % cota de piață și fiind urmată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 15,6 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a condus cu o medie de 7,7 puncte de rating și 18,3 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 5,9 puncte de rating și 13,9 % cota de piață.

Marți a fost seara preparatelor inedite la „Chefi la cuțite”, pentru că cei trei jurați au fost „îmbiați” cu farfurii care conțineau de la sărmăluțe umplute cu carne de broască, la mâncare cu insecte. Aceasta din urmă a reușit să creeze panică la masa juriului pentru că în momentul în care chef Dumitrescu a ridicat cloșul a avut un șoc și a fugit imediat din platou. Autorul acestui plating a fost Lucian, un tânăr care lucrează ca bucătar în Germania și care a mâncat multe ciudățenii la viața lui. „Nu pot să stau lângă ea, îmi stă inima”, a exclamat Florin. În cele din urmă însă, acesta a și gustat din preparat și a recunoscut că lăcustele gătite de Lucian au gust de alune. Neobișnuitul preparat a fost răsplătit cu toate cele trei cuțite.

Coana Mița revine în viața chefilor, iar marți seară și-a propus să îi uimească pe jurați cu un somon gătit de ea: „Să vezi ce le fac azi! Credeați că ați scăpat de mine?”, le-a spus aceasta când a intrat în platou. Și Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, i-a pregătit o surpriză lui chef Scărlătescu și a gătit clătite. Dar nu orice fel de clătite, ci unele coapte, din care Cătălin chiar a mâncat una întreagă. Cunoscut pentru faptul că nici nu gustă din acest desert, Scărlătescu a devorat o clătită, spre uimirea colegilor de jurizare. „S-a spart ghinionul, a mâncat una întreagă!”, a exclamat bucuros Cristi Șerb.

Iar Mihaela a reușit să-I convingă pe cei trei chefi cu un preparat specific turcesc și să-I emoționeze cu povestea ei de viață. Mihaela Mălăin a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor, fără prea multe comentarii. Femeia are o poveste de viața ce seamănă cu un scenariu de film. Lucra ca bucătar atunci când a rămas însărcinată și, după ce a născut, a revenit la locul de muncă. Doar că în scurt timp, patronul a decis să închidă localul. Tot atunci avea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei: băiețelul său fusese diagnosticat cu autism și avea nevoie de bani pentru tratamente și terapie. Mihaela s-a adunat și și-a deschis propriul restaurant chiar în locul lăsat liber de fostul patron. A venit la „Chefi la cuțite” plină de emoție, iar verdictul chefilor a bucurat-o peste măsură: „Am plâns toată seara. Sunt foarte emoționată și așa mă manifest eu.”

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 27 septembrie 2016

Coana Mița TERORISTA revine: ”Să vezi ce le fac azi! Credeați că ați scăpat de mine? Hai, bagă-n tine, Cătăline!”... VIDEO! Râzi cu lacrimi! Scărlătescu se mișcă ”ghini di tăt”: Dansul acesta revoluționează meseria de chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x