Antena Căutare

În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

Detaliu surprinzător despre Lavinia Ilcău, poreclită și Diva din echipa lui Cătălin Scărlătescu! Înainte de „Chefi la cuțite” sezonul 8, fanii au putut s-o vadă într-o altă emisiune de la Antena 1!

Lavinia Ilcău, surprinsă când oferă interviu în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8
Detaliu surprinzător despre Lavinia Ilcău, poreclită și Diva din echipa lui Cătălin Scărlătescu | Antena 1

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Lavinia Ilcău a decis să prezinte pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu o rețetă specială de paste, numită trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale.

Chiar în timp ce gătea, frumoasa brunetă a povestit că este pentru a doua oară când participă la îndrăgitul show culinar. Prima dată, aceasta a venit în sezonul 7 și a primit cuțitele din partea celor trei jurați, dar din cauza jobului său nu s-a putut prezenta în etapa de bootcamp.

În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

Totuși, concurenta nu a renunțat la dorința de-a demonstra că se pricepe la gătit la fel de bine cum o face și în materie de make up, așa că și-a luat inima în dinți și a decis să își încerce norocul din nou, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Se pare că soarta i-a surâs de data aceasta, fiindcă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit trei cuție și șansa de-a ajunge în bootcamp. De data aceasta, Lavinia Ilcău nu doar că s-a prezentat, dar a și trecut cu bine peste cele trei probe!

citește și: Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”, Diva lui Scărlătescu, dezvăluire neașteptată! Ce s-a întâmplat după emisiune

Concurenta, de meserie make up artist, a îmbrăcat tunica în carouri și a intrat în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Nu a mai durat mult și tânăra s-a ales cu porecla de „Diva lui Scărlătescu”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lavinia Ilcău a trecut cu bine peste numeroase bătălii culinare și a reușit astfel să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Chiar dacă nu a reușit să ajungă să ajungă printre semifinaliștii sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, bruneta a câștigat inimile a mii de fani.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Puțini știu însă că, înainte de asta, pe Lavinia Ilcău am putut s-o vedem și în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu.

În prima ediție a show-ului, tânăra a captat atenția lui Sergiu Bulc, un concurent venit să-și găsească o iubită pe placul său. Cei doi au ieșit împreună la o întâlnire romantică, pe care o poți vedea în clipul video de mai jos:

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a filmat într-o ipostază neașteptată de Revelion! Ce a dezvăluit... Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x