Antena Căutare

Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu nu și-au mai vorbit 6 luni. Ce s-a întâmplat între cei doi

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au întâmpinat un moment de cumpănă în sezonul 5 Chefi la cuțite. Cei doi s-au certat atât de tare încât nu și-au mai vorbit timp de 6 luni, însă puțini știu care este adevăratul motiv.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au întâmpinat un moment de cumpănă în sezonul 5 Chefi la cuțite | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți chefi din țară. Cei trei au foarte multe lucruri în comun. Pe lângă faptul că lucrează împreună la același proiect și au o carieră de succes în domeniul gastronomiei, aceștia sunt și prieteni buni în viața de zi cu zi.

Deși relația lor de prietenie durează de mulți ani, jurații show-ului culinar au avut și momente tensionante. Adesea, chefii au fost filmați în timp ce se certau sau își adresau replici acide, însă aceste situații erau doar de moment.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat o temă „imposibilă” și un bonus „periculos”. Cum au reacționat chefii

Supărarea dintre cei trei a fost întotdeauna de scurtă durată, însă puțini sunt cei care își mai amintesc de cel mai mare scandal din istoria sezoanelor Chefi la cuțite. Cearta dintre jurați i-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu să nu își mai vorbească timp de 6 luni.

Motivul pentru care chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au fost certați o perioadă lungă în sezonul 5 Chefi la cuțite

Ediția 14 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 25 aprilie 2023, l-a adus în platoul emisiunii pe Ciobi, fostul concurent al sezonului 5. Nici bine nu a intrat în platou că jurații și-au amintit de cel mai mare conflict din istoria show-ului culinar.

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit imediat că Ciobi a fost motivul pentru care el și chef Cătălin Scărlătescu nu și-au mai vorbit 6 luni.

„A fost unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria sezoanelor”, a dezvăluit Gina Pistol.

Cei trei chefi și-au adresat replici dure în sezonul 5 Chefi la cuțite când Ciobi a fost eliminat din competiție. Chef Florin Dumitrescu a spus că votul colegilor săi este nedrept pentru că nu au dat punctaj pentru farfurie, ci pentru omul din spatele ei.

Citește și: Rețeta de supă de ceapă a lui chef Florin Dumitrescu. Secretul juratului Chefi la cuțite care oferă gust preparatului

Pe atunci, chef Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și a reacționat imediat. De asemenea, chef Sorin Bontea a intervenit în discuția celor doi despre eliminarea lui Ciobi.

Discuția dintre chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu a luat o întorsătură neașteptată. Cearta și acuzațiile din platoul emisiunii au făcut ca jurații să nu își mai vorbească 6 luni.

Cum l-au primit jurații pe Ciobi în sezonul 11 Chefi la cuțite

Apariția lui Ciobi în sezonul 11 Chefi la cuțite a fost o adevărată surpriză pentru jurații show-ului. Aceștia au fost foarte încântați de faptul că urmează să gătească alături de fostul concurent al emisiunii.

„Pentru mine a fost o experiență super mișto, m-a făcut să privesc altfel mâncare și televiziunea, felul în care gătesc și viața în sine. E întotdeauna o plăcere să particip la această emisiune. Mă bucur că m-ați invitat și sper să vă iau amuleta!”, a mărturisit Ciobi cu zâmbetul pe buze, în ediția 14 din sezonul 11 Chefi la cuțite.

Mesajul lui chef Florin Dumitrescu, după ce a câștigat bomba cu amulete. Ce a publicat pe Internet... Cum arată soția lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11. Cât de frumoasă este ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x