Antena Căutare

Puiu, din nou subiect de controversă! E rost de sabotaj? ”Va ține cont de echipă și-l va ajuta pe George Manole în finală sau își va aminti de prietenia cu Gianny?”

Cei trei finaliști au fost puși în fața colegilor de echipă, veniți să-i ajute în prepararea meniului complet, ce urmează să fie adus în fața juriului de specializate.

Cei trei finaliști au fost puși în fața colegilor de echipă, veniți să-i ajute în prepararea meniului complet, ce urmează să fie adus în fața juriului de specializate. Surpriza a venit în momentul în care Giovanni, Gianny și George au fost rugați să aleagă doar trei dintre colegi. Puiu a fost din nou motiv de controversă!

Am râs cu lacrimi! ”E în fișa postului, n-ai încotro, tre' să guști!” Momițe, coadă de taur, fasole împuțită, asta au mâ... ”O să-i pun în încurcătură!” Cei trei ”G” ai finalei, George, Gianny și Giovanni luptă pentru marele premiu de 30.000 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x