Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, este în pericol: „Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128 de kilograme”

Satisfăcut pe deplin pe toate planurile, Răzvan Babană mai are o singură neîmplinire. Tânărul își dorește să slăbească. Zâmbetul pe care îl afişează nonşalant a pălit un pic în lumina veştilor legate de starea sa de sănătate.

Răzvan Babană

Răzvan a încercat în noul an să își organizeze viața, astfel că a acceptat să fie consultat de un nutriționist care să-i dea câteva sfaturi legate de sănătatea lui. După primele rezultate, acesta are 128 de kilograme, vârsta lui este de 25, însă vâsta lui metabolică este de 40.

Acesta are obezitate de gradul doi, iar grasimea viscerală este peste medie, după spusele medicului nutriționist. Sănătatea lui ține foarte mult de stilul de viață, astfel că Răzvan este dispus să facă orice pentru a slăbi.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube