Antena Căutare

Rețeta de pâine de casă a lui Chef Ștefan Popescu. Care este secretul juratului de la Chefi la cuțite

Chef Ștefan Popescu le-a prezentat oamenilor din mediul online o rețetă simplă de pâine de casă. Mai mult, juratul de la Chefi la cuțite a scos la iveală secretul prin care obține un preparat pufos și aromat.

Galerie
Chef Ștefan Popescu le-a prezentat oamenilor din mediul online o rețetă simplă de pâine de casă | Shutterstock & Antena 1

Chef Ștefan Popescu și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o nouă rețetă senzațională. Juratul de la Chefi la cuțite le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram cum se pregătește o pâine de casă savuroasă.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că cheful este destul de activ în mediul online, acolo unde publică des videoclipuri cu preparatele spectaculoase care ies din mâinile sale. De data aceasta, Ștefan Popescu s-a decis să împărtășească secretul unei pâini gustoase cu toată lumea.

Citește și: Cum se face cea mai bună rețetă de guacamole cu roșii și usturoi. Rețeta simplă și gustoasă a lui Chef Alexandru Sautner

Rețeta e pâine de casă a juratului de la Chefi la cuțite este destul de simplă. Mai mult, nu este nevoie de prea multe ingrediente. Iată ce trebuie să aibă în bucătărie orice gospodină pentru a realiza un astfel de preparat.

Articolul continuă după reclamă

Mod de preparare și ingrediente pentru rețeta de pâine de casă a lui Chef Ștefan Popescu

În ultimii ani, de când a izbucnit pandemia de COVID-19, pâine de casă a devenit din nou celebră în rândul românilor. Pentru că au petrecut mai mult timp acasă, gospodinele au încercat tot felul de rețete senzaționale, printre acestea se numără și cea de pâine cu coajă subțire și crocantă.

De curând, chef Ștefan Popescu a realizat un material prin care explică pas cu pas modul de preparare al rețetei de pâine de casă.

Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta de pâine de casă a lui Chef Ștefan Popescu

Juratul de la Chefi la cuțite a lăsat lista de ingrediente pentru rețeta de pâine de casă chiar în descrierea postării de pe Instagram. Așadar, cei care vor să încerce acest preparat au nevoie de următoarele:

• 500g făină pentru pâine (tip 650),

• 30ml ulei de măsline,

• 12g sare,

• 260ml lapte cald,

• 40g zahăr tos,

• 8g drojdie uscată activă,

• 1 ou, bătut ușor pentru uns.

Mod de preparare pentru rețeta de pâine de casă a lui Chef Ștefan Popescu. Ce secret a scos la iveală juratul de la Chefi la cuțite

Pentru această rețetă de pâine de casă, Chef Ștefan Popescu are un secret despre care multe gospodine nu știu. Acesta a dezvăluit că folosește lapte cald în locul apei, iar în acesta adaugă drojdie și zahăr. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă 15 minute într-un loc călduț.

Se pune făina într-un bol, iar mai apoi se adaugă sarea și compoziția din lapte și drojdie. Aluatul se frământă foarte bine.

Citește și: Cum se face cel mai bun sos pesto de casă, doar cu ingrediente naturale. Rețeta simplă și rapidă a lui Chef Ștefan Popescu

„Când frământați întotdeauna, dacă nu aveți aparat, este bine să o faceți cu podul palmei”, a mai evidențiat juratul de la Chefi la cuțite.

După ce aluatul a crescut se unge cu ou și se bagă la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Pâinea se taie după ce a apucat să se răcească.

Chef Alexandru Sautner, interviu de suflet cu lacrimi în ochi. Ce detalii copleșitoare a scos la iveală despre mama lui... Chef Orlando Zaharia a făcut o dezvăluire neașteptată despre trecutul său. De ce a mers în armată juratul de la Chefi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x