Antena Căutare

Robert is back. El e concurentul, care nu vine să câștige, ci pentru că se simte ca-n familie: „Eu nu gătesc nici acasă...”

Dacă ai venit o dată în bucătăria „Chefi la cuțite”, sigur te vei mai întoarce. Este și cazul lui Robert, tânărul doctorand, care a mai trecut prin jurizarea celor mai cunoscuți chefi din România de alte patru ori.

Și pentru că de multe ori, lucrurile simple pot fi impresionante, concurentul s-a gândit că n-ar fi rău să se prezinte cu o piramidă de clătite umplute cu vișine și smântână acră și cacao.

Revederea cu chefii a fost absolut delicioasă pentru ambele tabere. Jurații s-au bucurat nespus să-l vadă pe Robert, dialogul fiind absolut savuros.

Din București și până-n Filipine, toți concurenții vor să gătească bine. Povestea lui Joel și nucile de cocos!... Fostă iubită de milionar, actuală mămică! Adriana Bahmuțeanu a venit s-o sprijine pe Alina: „Acum am o relație, nu are r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x