Antena Căutare

Scărlătescu, lăsat cu ”buza umflată” de ceilalți doi chefi în marea finală: ”Vă spun ceva, dar să nu vă supărați pe mine!”

Mândru nevoie mare de farfuria de starter pe care a scos-o concurentul său, ajutat de ceilalți colegi, chef Scărlătescu are o replică ce-i face pe ceilalți doi să se ridice și să-l lase cu ochii în soare.

Mândru nevoie mare de farfuria de starter pe care a scos-o concurentul său, ajutat de ceilalți colegi, chef Scărlătescu are o replică ce-i face pe ceilalți doi să se ridice și să-l lase cu ochii în soare. Momentul s-a petrecut imediat după ce juriul, format din cei mai cunoscuți și apreciați bucătari și specialiști din țară au degustat primele farfurii.

”O să-i pun în încurcătură!” Cei trei ”G” ai finalei, George, Gianny și Giovanni luptă pentru marele premiu de 30.000 de... Sabotaj?! Chef Bontea își avertizează finalistul: ”Sunt cu ochii pe Puiu, nu face nimic. E alegerea ta, îți asumi sau îl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x