Antena Căutare

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Cooking show-ul Chefi la cuțite a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, sezonul cu numărul 9. Cum toată lumea știe, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol.

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuțite” Galerie
Speak, coprezentator al emisiunii „Chefi la cuțite”

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Speak, coprezentator al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak.

Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Speak, coprezentator al emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol și Speak, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

citește și: Gina Pistol a dezvăluit prin ce momente trece, de când este însărcinată! „Nu am cum să scap”

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina.

S-au oferit primele tunici la Chefi la cuţite, iar chefii au aflat "semnele" echipelor. Emisiunea, lider de au... Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, surpriză neașteptată în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce veste a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x