Masa de Paşte de acum se pregăteşte. Firmele de catering şi restaurantele primesc comenzi pe bandă rulantă. Vor lucra pentru cei care nu au timp de frămăntat cozonaci. Pentru un meniu complet, din care nu lipsesc nici sarmalele ori friptura de miel, clienţi plătesc în jur de 500 de lei. Coşul cu bunătăţi va sosi la uşa lor până în Duminica Învierii
Cei care vor să cumpere direct de la restaurant toate bucatele tradiţionale pentru masa de Paşte trebuie să scoată din buzunar în jur 500 de lei. 180 de lei costă friptura. Tot atât şi oala cu sarmale. Cozonacul costă 50 de lei, iar o pască, 45 de lei.
Momente de panică la bordul unui avion cu români. Un tânăr bulgar a încercat să intre în cabina piloţilor: "Am crez... Accident cumplit, la un bazin de înot! O fetiţă a rămas fără două degete, după ce a sărit de pe o trambulină: "I-au...