Antena Căutare

INEDIT! Cum arată fetița juratului Mihai Petre. Te topești de dragul ei!

Juratul Ham Talent, Mihai Petre, i-a făcut publicului cunoștință cu fetița sa, Catinca

Juratul Ham Talent, Mihai Petre, i-a făcut publicului cunoștință cu fetița sa, Catinca. Este prima apariție a micuței pe o copertă de revistă a frumoasei micuțe de trei ani.

Mă bucur să vă fac cunoștință cu Catinca! În noul număr al revistei Viva”, a scris Mihai Petre pe contul său de Facebook. În imagine, Catinca apare alături de părinții ei, îmbrăcată într-o rochiță gri. Deși e blondă cu ochii albaștri, nu puțini internauți au scris că fetița îi seamănă juratului.

„Vai ce copil frumos!Sa fie sănătoasa sa crească mare si mai frumoasa si sa va bucurați sănătoși de ea!”, a scris o fană de-a lui Mihai Petre.

În ciuda imaginii pe care şi-a creat-o la emisiunile de dans unde a jurizat, Mihai Petre se transformă radical atunci când vine vorba de Catinca. Juratul este topit după fetiţa lui, căreia îi face toate poftele.

În decembrie 2012, dansatorul şi soţia sa, Elwira, deveneau părinţii Catincăi. Acum, la trei de la marele moment, cei doi se mândresc că au o fetiţă atât de frumoasă şi de cuminte.

S-a dus la magazin să cumpere copiilor un pește ca animal de companie, dar s-a întors acasă cu altceva! Surpriză de prop... Beatrice Rancea trăiește câteva minute precum un nevăzător și se lasă condusă de un câine ghid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x