Antena Căutare

Jack, coprezentatorul show-ului „Ham talent” are deja aere de vedetă

Lui Liviu Vârciu îi este din ce în ce mai greu să se înțeleagă cu Jack, colegul său de scenă din cadrul show-ului „Ham talent”.

Lui Liviu Vârciu îi este din ce în ce mai greu să se înțeleagă cu Jack, colegul său de scenă din cadrul show-ului „Ham talent”.

Copleșit de atenția care i se acordă, fiind răsfățatul tuturor atât în culise, cât și la masa juriului, Jack pare să se umfle din ce în ce mai mult în pene și să facă doar ce are chef, când are chef.

Liviu Vârciu este prezentatorul show-ului „Ham talent”

Așa se face că în timpul filmărilor pentru singurul show de televiziune care pune animalele de companie în lumina reflectoarelor, Liviu Vârciu a fost nevoit să coboare, la propriu, la nivelul camaradului său pentru a-l convinge să intre în scenă.

Dacă așa a fost chip să îl convingă să vină să își îndeplinească rolul de coprezentator, în momentul în care Liviu l-a rugat să șadă, Jack și-a luat codița la spinare și dus a fost!

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x