Antena Căutare

VIDEO: Miss și Eliz, de pe scena "Ham Talent" la "Neatza cu Răzvan și Dani". Spectacol incendiar!

Miss și Eliz, doi căței din rasa Jack Russell, au făcut spectacol la ”Neatza”, după ce, în urmă cu câteva zile, au impresionat juriul de la ”Ham Talent”

Miss și Eliz, doi căței din rasa Jack Russell, au făcut spectacol la ”Neatza”, după ce, în urmă cu câteva zile, au impresionat juriul de la ”Ham Talent”.

Patrupedele au făcut spectacol încă de la primele ore ale dimineții și au cucerit din nou publicul. Giumbușlucurile și acrobațiile celor doi căței nu i-au lăsat indiferenți nici măcar pe cei doi moderatori care i-au aplaudat îndelung.

Emisiunea ”Ham Talent” este difuzată în fiecare dumincă, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Cățelușa Gaga are o colecție de sute de hăninuțe, dintre care unele făcute la croitor... Doi dihori vor să pună lăbuța pe marele premiu la „Ham talent” cu un număr de agility!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x