Antena Căutare

S-a dus la magazin să cumpere copiilor un pește ca animal de companie, dar s-a întors acasă cu altceva! Surpriză de proporții pentru tată!

Un bărbat a avut parte de o surpriză de proporții atunci când soția a zis că merge să cumpere copiilor un pește ca animal de companie, dar s-a întors acasă cu altceva!

Un bărbat a avut parte de o surpriză de proporții atunci când soția a zis că merge să cumpere copiilor un pește ca animal de companie, dar s-a întors acasă cu altceva!

O mamă pe nume Lexa s-a dus la magazin cu copiii, fiindcă le promisese că le va cumpăra un pește ca animal de companie.

Totuși, se pare că femeia și cei mici s-au îndrăgostit iremediabil de un pui de câine, așa că s-au întors acasă cu un altfel de „pește”.

Schimbul de mesaje dintre cei doi părinți este de-a dreptul savuros, cu atât mai mult cu cât, pentru a păstra promisiunea, femeia a decis să îi dea patrupedului numele „Pește”.

-Clarke, te rog nu te supăra.
-Ce-ai făcut?
-Deci...știi că trebuie să merg cu copiii să cumpărăm un pește
-Da...Mă jur că dacă aduci acasă altceva decât un animal acvatic, o să te împușc.
-I-am pus numele „Pește”

Femeia i-a trimis chiar și o poză cu noul membru al familiei

-Nu ai făcut asta.
-Clarke, este atât de pufos! Copiii m-au rugat și eu nu am putut rezista. Și fiindcă știu că nu ai o armă ca să mă împuști, vom continua cumpărăturile și apoi îl vom aduce pe Pește acasă.
-Nu pot să cred că i-ai lăsat pe copii să își numească primul câine „Pește”.
-Eu cred că e drăguț.
-De asemenea, nu pot să cred că că le-ai cumpărat copiilor un câine, deși te dusesei la magazin să iei un amărât de pește. Sper ca „Pește” să fie cel mai pufos cățel din lume.

Emoționant! John Kerry și-a făcut un selfie cu un pui de elefant... INEDIT! Cum arată fetița juratului Mihai Petre. Te topești de dragul ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x