Antena Căutare

Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!"

Dacă iubiți preparatele din cartofi, această rețetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat. Chef Scărlătescu ne recomandă cartofi zdrobiți, așadar aveți nevoie de cartofi fierți, sare, pătrunjel, smântână și unt

Dacă iubiți preparatele din cartofi, această rețetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat. Chef Scărlătescu ne recomandă cartofi zdrobiți, așadar aveți nevoie de cartofi fierți, sare, pătrunjel, smântână și unt.

Toate ingredientele se zdrobesc și se savurează împreună cu cei dragi. Această rețetă este, de altfel, una de suflet pentru Chef Scărlătescu, care a învățat să gătească de la bunica sa.

Bătrâna l-a învățat că atunci "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!". Se pare că juratul, născut pentru a fi bucătar, i-a urmat mereu sfatul.

Chefii au decis! Karaoke în stil mare! Distracția atinge cote maxime, iar concurenții se întrec la cântat!... Florin Ardeleanu rupe TĂCEREA! Uite ce a declarat concurentul după ce a ieșit din competiție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x