Antena Căutare

Chiar este posibil: ADIO LACRIMIlOR! Uite cum să tai ceapa fără să mai plângi

Singura dată când plângem fără motiv este atunci când tăiem ceapă.

Singura dată când plângem fără motiv este atunci când tăiem ceapă. Și cum ceapa este un ingredient nelipsit din bucătăria românească, fiecare dintre noi s-a gândit la o metodă eficientă şi care să ne scape de lacrimile care curg necontenit.

Americanul Jack Scalfani ne prezintă o metodă simplă şi la îndemâna oricui, pentru ca această acţiune să nu ne mai creeze aşa mari probleme. Se ia un cuţit bine ascuţit şi se decupează o bucată dinspre rădăcinile cepei în formă de con, cu vârful în jos. Odată decupata această parte care se face vinovată de apariţia lacrimilor, se curăţa ceapa de foile uscate astfel încât ea să rămână albă, apoi se taie în două.Mai trebuie doar câteva tăieturi transversaleşi apoi altele perpendiculare pe acestea şi ceapa este tocată mărunt şi numai bună pentru gătit.

E cel mai bun sfat pe care îl putem aplica în bucătărie, nu că ar fi o tragedie dacă se varsă câteva lacrimi, dar nici nu putem să renunţăm la acestă legumă care dă gust tuturor mâncărurilor.


Metoda este eficientă iar rezultatul este cel dorit… adică o experienţă mult mai puţin emoţională.

Gordon Ramsay - omul! Ce se ascunde în spatele unui chef exigent?... Casa Capșa! Istoria zbuciumată a unei afaceri de succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x