Antena Căutare

De la GUNOI direct pe farfuria clienților! O echipă este eliminată din bucătărie în timpul service-ului!

Haosul din bucătăria Hell's Kitchen îi face pe concurenți să intre în panică și să își piardă răbdarea

Haosul din bucătăria Hell's Kitchen îi face pe concurenți să intre în panică și să își piardă răbdarea. După ce Valentina și Cătălin s-au certat și și-au aruncat vorbe urâte, ajungând să nu mai vorbească unul cu altul, Andreea o comite iremediabil.

Încă de la începutul serii, Angi trebuia să se ocupe de deserturi, însă aceasta a recunoscut că nu se descurcă, motiv pentru care Chef Florin a decis să o lase pe Andreea să o ajute. Aceasta trebuia să pregătească mille feulle-ul însă crema pentru desert nu era bună.

Pentru a termina service-ul, Andreea a decis să împrumute de la colegii din echipa albastră crema. Problema a apărut când aceasta nu a mai găsit la întoarcere foile pe care le lăsase pe masă.

Fără să își dea seama, Angi le aruncase la gunoi. Soluția Andreei a fost însă cea care l-a lăsat mască pe Chef Florin. Concurenta a decis să folosească foile din gunoi pentru a monta desertul.

Atitudinea ei l-a determinat pe Chef să trimită la dormitoare întreaga echipă.

Tensiune şi SURPRIZE de PROPORŢII în bucătărie! Proba are un rezultat NEAŞTEPTAT!... Final de service cu CERTURI! Cine va fi eliminat din competiíe?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x