Antena Căutare

Elena Popa, de trei ori talentată! Concurenta se mândrește cu faptul că îi este asistentă lui Dan Negru într-un show din Chișinău

Elena Popa, concurenta de la Hell’s Kitchen- Iadul Bucatarilor este una dintre asistentele lui Dan Negru in show-ul “Da sau nu” pe care acesta il prezinta in Chisinau

Elena Popa, concurenta de la Hell’s Kitchen- Iadul Bucătarilor este una dintre asistentele lui Dan Negru în show-ul “Da sau nu” pe care acesta îl prezintă în Chişinău. După ce ne-a uimit cu faptul că a fost Miss Bikini și că se pricepe de minune la gătit, Elena se mândrește cu o nouă realizare.

Conform formatului, Elena este una din asistentele care deschid servietele la cererea concurentlor ce încep licitaţiile.

“Da sau Nu” este un game show cu renume mondial care îţi pune la încercare intuiţia şi norocul. Acesta este cel mai flexibil game show inventat vreodată. Mersul jocului capătă proporţii dramatice spre sfârşit, în asta şi constă secretul succesului mondial al show-ului .

Conceptul jocului este unul foarte simplu: jucătorul trebuie să deschidă pe rând 26 de serviete cu sume diferite de bani (de la 0.50 bani la 250.000 MDL).

Elena este studentă, lucrează că model şi are şi experienţă de ajutor de bucătar. A venit la preselecţiile "Hell's Kitchen" pentru a fi mai aproape de visul ei, acela de a-şi face o carieră în domeniul gastronomic.

A participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde s-a ales cu două medalii de argint. Ca model, a câştigat titlul de Miss Bikini 2014. Participă la multe prezentări de modă și se mândrește că a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar pe linia de dulciuri şi fructe.

Un concurent ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este pedepsit să mănânce tot risotto-ul prost gătit... Concurenții se întrec iar! După îndelungi degustări, uite cine câștigă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x