Antena Căutare

Emoție și lacrimi! O concurentă neașteptată părăsește competiția

A venit vremea nominalizărilor. Echipa albastră, nemulțumită de prestația lui Florin pe postul de lider, îl nominalizează pe acesta pentru eliminare, alături de Paul

A venit vremea nominalizărilor. Echipa albastră, nemulțumită de prestația lui Florin pe postul de lider, îl nominalizează pe acesta pentru eliminare, alături de Paul.

Spre surprinderea tuturor, cei trei Chefi îl felicită pe Florin pentru modul în care a coordonat echipa și îi anunță pe albaștrii că service-ul a fost câștigat de ei, motiv pentru care nu vor avea de suferit nicio eliminare.

În tabăra adversă, Iana și Florina sunt cele două vizate de echipă. În mod surprinzător, Chefii decid să o elimine pe Elena din competiție din pricina faptului că nu este pregătită să facă față presiunii din bucătăria Hell's Kitchen.

Cu lacrimi în ochi, Elena își ia la revedere de la cei trei jurați, care nu ezită să o felicite pentru cât de bine gătește, încurajând-o să-și continue drumul.

Șefia i s-a urcat la cap! Florin intră în conflict cu echipa albastră din pricina service-ului... Au muls vacile și apoi au fugit după ouă! Uite cine câștigă proba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x