Chef Florin a transformat gătitul în artă, lucru remarcat de cei mai buni experți în domeniu. Așa se face că România a devenit gazda celui mai tare eveniment culinar din Europa de Est, iar Chef Dumitrescu a ajuns primul român din juriul competiției internaționale S. Pellegrino Young Chef 2015.
Concurenţii au la dispoziţie 3 ore pentru a combina, cum ştiu ei mai bine: igrediente, competenţe, geniu, aspect şi mesaj. Au fost atenţi selectaţi din peste 3000 de bucătari din toate colţurile lumii, dornici să arate că fac din gătit o artă.
Pentru prima oară în România, gazdă a finalei pentru Regiunea Europa de Est, S. Pellegrino Young Chef Competition alege un tânăr bucătar pentru a merge în marea finală din Milano. Câștigătorul, Stefan Barca din Serbia, alături de dish-ul său "Who Killed The Bambi" se înscrie astfel într-o competiție internațională de mare calibru, aflată în căutarea talentelor de înaltă clasă în bucătărie.
Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.