Antena Căutare

Maria și Ciprian se luptă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” pentru un loc în finală!

O seară cu mulți profesioniști din domeniu, farfurii spectaculoase, gusturi alese, dar și emoție și neprevăzut luni la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

O seară cu mulți profesioniști din domeniu, farfurii spectaculoase, gusturi alese, dar și emoție și neprevăzut luni la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Un juriu format din nu mai puțin de 20 de chefi au degustat preparatele gatite de ultimii trei concurenți din competiție – Maria, Michael și Ciprian - și au decis în urma unei probe de signature dish că Michael a fost cel mai bun. Mai mult decît atât, Michael nu numai că a adunat cel mai mare punctaj și laudele și aprecierile chef-ilor, ci a fost anunțat de cei trei jurați că merge direct în finală.

Emoționat, deși, după cum singur declară, nu îi place să își exteriorizeze trăirile, Michael a primit vestea cu lacrimi în ochi. Apreciat atât pentru gustul pe care a reușit să-l dea mâncării, dar și pentru faptul că s-a descurcat în postura de chef, Michael a fost salvat de la ultima probă eliminatorie și merge direct în finala “Hell’s Kitchen”, care se va difuza la Antena 1 pe 4 mai, de la 20.30.

În ediția de azi, 28 aprilie, de la 20.30, Maria și Ciprian se vor confrunta în bucătărie în ultima probă eliminatorie care va decide care dintre cei doi merge mai departe, în finală, și cine pleacă acasă. Cei doi vor primi sarcina nu numai de a găti impecabil, ci și de a-și cumpăra de la piață ingredientele și de a reproduce farfurii pe care le vor vedea numai în poze. Care sunt cei doi finaliști ai sezonului, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Tot azi, cei trei jurați ai emisiunii îi vor duce pe cei doi finaliști în bucătăria restaurantului Osho pentru o probă care le va testa din greu abilitățile culinare și îi va scoate din zona de confort a bucătăriei “Hell’s Kitchen”. Marea finală a celui de-al doilea sezon se va difuza luni, 4 mai, de la 20.30.

Cel mai bun dintre cei doi finaliști va pleca acasă cu recunoașterea chef-ilor, marele premiu în valoare de 50.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din Capitală, Osho. În același timp, cel care se va clasa pe locul al doilea va primi un stagiu de perfecționare profesională la un cunoscut centru gastronomic din Italia, Alma: International School of Italian Cuisine, lider mondial in educatie culinara italiana.

El merge DIRECT în finală! Uite cine a câștigat cea mai dificilă dintre probe!... Ciprian și Maria se luptă la cuțite pentru un loc în FINALĂ, în timp ce Michael se răsfață!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x