Antena Căutare

S-au trezit cu motocicliştii în casă! De la ritmuri de rock la mers cu bicicleta la cumpărături! Uite ce probă au primit acum!

Trezirea se dă în mare forţă în casa de la „Iadul bucătarilor”. După înviorare, concurenţii afla despre noua provocare a chefilor.

Trezirea se dă în mare forţă în casa de la „Iadul bucătarilor”. După înviorare, concurenţii afla despre noua provocare a chefilor.

Astfel, concurenţii vor primi câte o sumă de bani pentru a face cumpărături, exact ca un chef adevărat care ştie cum merg lucrurile. Dar atenţie, concurenţii merg cu bicicletele la cumpărături.

Fiecare echipă primeşte suma de 500 ron, iar cu ingredientele cumpărate trebuie să facă diferite preparate. Se pare că tandemul, adică bicicleta pentru două persoane, le-a dat multe bătăi de cap.

"Cel mai frumos cadou de la Doamne-Doamne", aşa a fost petrecerea pentru unii dintre copii! Totuşi, jurizarea ... GOANA după cumpărături! Concurenții aleargă printre rafturi pentru ingredientele din preparatele lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x