Antena Căutare

Service cu iz chinezesc și invitați de seamă. Tensiunea atinge cote MAXIME în bucătăria iadului

Seara începe cu o nouă împărțire a echipelor pentru service, Mălina și Maria trecând de partea băieților, în timp ce Michael și Ciprian sunt transferați pentru moment în echipa fetelor. Fiecare își ia în primire stațiile, iar Chef Scărlătescu anunță deschiderea restaurantului

Seara începe cu o nouă împărțire a echipelor pentru service, Mălina și Maria trecând de partea băieților, în timp ce Michael și Ciprian sunt transferați pentru moment în echipa fetelor. Fiecare își ia în primire stațiile, iar Chef Scărlătescu anunță deschiderea restaurantului.

Musafirii din această seară provin din China și au așteptări mari de la concurenții Hell's Kitchen, dorindu-și cu nerăbdare să savureze preparatele gătite de ei.

Nici bine nu începe service-ul că panica se instaurează. Din grabă, echipa băieților este cât pe ce să fie luată de flăcări, în timp ce o rolă de șervețele ia foc.

Tensiunea crește! Din pricina unor greșeli Paul și Michael sunt nevoiți să părăsească, pe rând, bucătăria, iar Florin este nevoit să mănânce risotto-ul crud, preparat de el.

Cum nicio echipă nu reușește să finalizeze service-ul, concurenții sunt trimiși la dormitoare. Nici acolo spiritele nu se calmează, iar Florin și Frankie par să-și împartă replici dure.

Băieții se distrează de minune la karting! Uite ce a făcut chef Sorin Bontea! I-a uimit pe toți!... Șefia i s-a urcat la cap! Florin intră în conflict cu echipa albastră din pricina service-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x