Antena Căutare

Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''

“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.

“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.

Primii concurenți sunt chemați să prezinte farfuriile. Ei vor fi jurizați, iar proba va fi câștivată de echipa care strânge cele mai multe puncte: băieții sau fetele

Tavi și Flori
Mâncăruri cu nume complicate, dar aspectul și gustul lasă mult de dorit. Pentru a câștiga, fiecare ar trebui să acumuleze cât mai multe puncte. Deși fetele sunt singure că victoria este a lor, primul punct merge la băieți.

Sorin și Mihaela
Chefii refuză a gusta din farfuria fetelor. Și din cea a băieților. Însă aspectul este unul bun, deci băieții câștigă pentru a doua oară. Lacrimile curg șiroaie...


Vali și Kinga
Scoși la „tablă” sunt întorși în “bancă”. Chef Cătălin Scărlătescu nici măcar nu gustă. Tensiunea este maximă.


Ovidiu și Andreea

Este patru dimineața, dar asta nu este o scuză. Cei doi sunt bucătari de profesie și ar trebui să știe despre ce este vorba în propoziție. Farfuriile lor arată execrabil. Li se dă o furculiță și sunt puși să mănâne ceea ce au gătit.

Valentin și Denis

E viu, mișcă, aleargă pe aici. Guiță! Deci guiță! Porc crud! Nu este comestibil. Nu se mănâncă, vrei să mă omori?”, este tot ce are de spus chef Bontea. Nici măcar al doilea fel nu e gustat: “Ia-l de aici, ia-l de aici. Zici că e vomitat de două ori. Nu odată, de două ori.''

Radu și Angi
De data aceasta preparatul se gustă, doar dintr-o farfurie. Cealaltă se aruncă...la gunoi!


Flavia și Ștefan
Deși se vine cu un preparat tradițional - Supă dulce - mâncarea se aruncă direct la coș! “Știi cum e supa asta? Cum e părul tău. Mergi la loc!”

Dani și Elena
Dani râde tot timpul, iar din cauza acestui lucru a intrat în vizorul chefilor. “Un … cu moț”, aceasta este descrierea chefilor. Concurenții se sabotează unul pe celălalt. Punctul merge la fete și prima promisiune de răzbunare ia contur.


Augustin și Claudia

Cătălin Scărlătescu trebuie să guste din preparatele concurenților. Ei prezintă farfuriile, dar cheful nu este deloc încântat de idee.
“Tu vrei să gust din astea trei vărsături?” Fetele căștigă, din nou.


Cătălin și Gabi
Preparate inventate versus preparate renumite gătite perfect. Băieții dovedesc o mai mare îndemânare și inspirație pe măsură.


La final este egalitate. Dar acest lucru nu este posibil. Deci seara nu s-a terminat.

Pentru a-i departaja cumva, li se mai dă încă o probă. De data aceasta nu de gătit, ci de îndemânare. Ei sunt puși să își găsească tunicile și să se îmbrace. Cine se îmbracă cel mai repede, câștigă. Și pentru că unii au făcut armata și sunt mai rapizi, băieții câștigă!

Nici nu vă gândiți că fetele nu ripostează, spunând că uniformele rivalilor au fost mai aproape decât ale lor.

Predă Eminescu, Dante și Shakespeare. Are piercinguri, păr roșu și tatuaje. Nu o întrebați câte. Flavia, concurenta de l... Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x