Antena Căutare

Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.

Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.

Pe rafturile magazinelor il vom gasi incepand cu anul viitor, iar Chefii din toata lumea planuiesc deja sa il includa printre ingredientele retetelor lor.

Desi poate nu ai auzit inca nimic despre el, e pe cale sa devina unul dintre cele mai cumparate fructe din lume. Deci, in 2014, pregateste-te pentru YUZU – cel mai rar si costisitor fruct.

Yuzu este o combinatie de lamaie, mandarina si grapefruit. Acum va fi folosit pentru a-si imprumuta aromele sale berii, gumei de mestecat, otetului, cocktailurilor si nu numai. Se gaseste doar in magazinele din Asia, insa in 2014 se va gasi si in Europa.

Yuzu contine de trei ori mai multa vitamina C decat lamaia.

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri... Ce știi despre “cartoful ciorii”? Poate aduce și 9.000 de euro profit la hectar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x