Antena Căutare

Tudor și Iana s-au sărutat la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

I-au uimit pe toti cu sarutul lor de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” si si-au facut colegii sa se intrebe daca dragostea chiar pluteste in aer pe platourile de filmare. Desi nu au avut nicio retinere in a se imbratisa si a se saruta cu foc, Tudor si Iana, cei doi concurenti din show, sustin acum ca intre ei nu exista nicio poveste de iubire.

I-au uimit pe toti cu sarutul lor de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” si si-au facut colegii sa se intrebe daca dragostea chiar pluteste in aer pe platourile de filmare. Desi nu au avut nicio retinere in a se imbratisa si a se saruta cu foc, Tudor si Iana, cei doi concurenti din show, sustin acum ca intre ei nu exista nicio poveste de iubire.

Ce se va intampla cu ei, telespectatorii Antena 1 vor descoperi in urmatoarele editii ale emisiunii.

1. Pana la urma ce s-a intamplat intre voi doi?
Iana: Nu a fost nimic intre mine si Tudor. A fost o gluma. M-am jucat un pic cu ceilalti, recunosc, am vrut sa creada ca suntem intr-o relatie ca nimeni sa nu se mai lege de mine. Fetele tot faceau glume pe seama mea, iar eu am simtit nevoia unei sustineri din partea cuiva. Am simtit ca cu

Tudor pot fi in siguranta si ca o sa aiba grija de mine. El tot imi zicea: "Iana, sa fii atenta, ele sunt rele si invidioase si vor sa te elimine." Atunci am simtit ca el chiar vrea sa imi poarte de grija fara alte intentii.

Tudor: Nu s-a intamplat absolut nimic. Totul a inceput de la o gluma de pe terasa, pe care eu am speculat-o la maximum, iar Iana a intrat in jocul meu. Am folosit-o ca pe un pretext de distractie in casa.

2. Exista o poveste de dragoste intre voi doi?
Iana: Nu exista si nici nu poate fi vorba despre o poveste de dragoste intre mine si Tudor. Nu ne-am mai vazut dupa incheierea filmarilor.

Tudor: Nu a fost o poveste de dragoste intre noi, nu este si nu va fi o poveste de dragoste intre noi.

3. Iana, ai marturisit ca te simti atrasa de Tudor, dar ca este un barbat insurat si de aceea nu poate fi nimic intre voi. Tudor, tu cum comentezi?
Iana: Am marturisit ca ma simt atrasa de el pentru ca am vazut ca ii plac ca femeie.

Tudor: Nu sunt un barbat casatorit, sunt chiar liber de contract de ani de zile. Si nu comentez in nici un fel comentariile colegei mele.

4. Ce au spus ceilalti colegi din casa cand au vazut ca v-ati sarutat?
Iana: Pai cand colegii au vazut ca ne-am sarutat, au ramas fara cuvinte… atunci au crezut ca noi chiar formam un cuplu.

Tudor: Sarutul dintre mine si Iana, cel putin din punctul meu de vedere, a fost unul in gluma. Cred ca am sporit suspansul printre colegi, toti se intrebau daca este o relatie intre mine si Iana sau nu.

5. Ce-ti place cel mai mult la celalalt?
Iana: Ca e un barbat de treaba si hotarat, chiar daca are un caracter insuportabil.

Tudor: Are farmecul ei, dar nu e genul meu de femeie. Si daca ochelarii ii apartin, in cazul asta pot spune ca ochelarii imi plac cel mai mult.

Au muls vacile și apoi au fugit după ouă! Uite cine câștigă proba!... Un concurent ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este pedepsit să mănânce tot risotto-ul prost gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x