Antena Căutare

Valentina Ionescu de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are peste 40 de costume populare

Este pasionată de gătit, însă iubește foarte mult și muzica populară și portul tradițional. Valentina Ionescu de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” mărturisește că este o avidă colecționară de costume populare.

Este pasionată de gătit, însă iubește foarte mult și muzica populară și portul tradițional. Valentina Ionescu de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” mărturisește că este o avidă colecționară de costume populare.

„Am peste 40 de piese autentice, foarte multe au pete 100 de ani vechime. Încă din copilărie, dragostea pentru muzica populară, dar și pentru portul popular mi-au fost insuflate de către părinți și bunici. Pentru început am avut un costum popular moștenit de la străbunica din partea mamei, costum cu care aceasta a fost mireasă și pe care l-a moștenit, la rândul ei, de la mama sa (ie, fotă și maramă din borangic)”, povestește Valentina.

Toate costumele concurentei de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au câte o poveste și cele mai multe provin din satul natal al Valentinei, din județul Argeș. ”Colecționarea costumelor a venit din dorința de a nu le uza, pentru că atunci când ai mai multe haine le folosești pe fiecare în parte mai puțin. Am avut perioade în care am colindat o mare parte din căminele culturale ale satelor și comunelor din județul Argeș, cu spectacole, iar numărul mare de costume m-a ajutat. Toate sunt originale (nu le-am recondiționat), de aceea încerc să le spăl cât mai rar, iar anumite costume le folosesc doar la filmări”, mai spune Valentina.

Ovidiu Ionesi, un pasionat de gătit ne spune povestea unei bucătării vegetariene!... PIZZA, o ISTORIE NEȘTIUTĂ! Cum s-a inventat și DE CE BLATUL e mai GROS la MARGINE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x