Antena Căutare

Valuri de LACRIMI pentru concurenţi! Emoţiile devin din ce în ce mai puternice, dar nu e timp, fiindcă începe service-ul!

Înaintea de începerea service-ului, concurenţii au avut parte de o surpriză de proporţii uriaşe.

Înaintea de începerea service-ului, concurenţii au avut parte de o surpriză de proporţii uriaşe.

Chef Cătălin Scărlătescu a venit în bucătărie cu telefoanele concurenţilor şi le-a dat la dispoziţie zece minute ca să vorbească acasă, cu cei dragi.

Reveniţi în bucătărie, concurenţii dau cu ochii de şefi. Acolo, juraţii încep să povestească despre invitaţii speciali din această seară, veniţi de la "SOS Satele copiilor", trei copii care îşi vor serba ziua de naştere, alături de prietenii lor. Ceea ce este cu adevărat emoţionant este că aceşti copii nu au avut mereu şansa de a-şi serba ziua de naştere.

În scurt timp, restaurantul se dechide şi concurenţii încep să se agite prin bucătărie.

Pregătește-te de sărbătoare! Cele mai UTILE sfaturi pentru masa de Paște, DIRECT de la cei trei Chefi!... "Cel mai frumos cadou de la Doamne-Doamne", aşa a fost petrecerea pentru unii dintre copii! Totuşi, jurizarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x