Antena Căutare

Vedete cu pretenții sunt invitate la masă! Cei cinci concurenți au nevoie de ajutorul Chefilor în bucătărie!

Au rămas cei mai buni dintre cei buni. Cinci concurenți au îmbrăcat aseară tunicile negre, în competiția pe care fiecare speră să o câștige

Au rămas cei mai buni dintre cei buni. Cinci concurenți au îmbrăcat aseară tunicile negre, în competiția pe care fiecare speră să o câștige.

Astăzi trebuie să demonstreze că merită să ocupe acest loc în bucătărie, iar service-ul îi va avea ca invitați pe cei mai cunoscuți oameni din zona modei și a fitness-ului. Vedete precum Andreea Raicu, Carmen Brumă, Oana Ioniță sau Bogdan Vlădău vor dori să guste din preparatele din meniul serii.

Emoționați și fiecare gândindu-și strategia, cei cinci încearcă să pornească cu dreptul în service-ul de astăzi, condus de Chef Bontea.

Din păcate, orele se scurg iar musafirii sunt tot flămânzi, apărând o mulțime de nemulțumiri din partea vedetelor care se grăbesc.

Florin nu reușește să scoată garniturile, Maria nu face față presiunii de a fi Chef iar Mălina este trimisă și ea la loc după încercarea eșuată de a da farfurii afară.

Pentru a nu se face de râs, cei trei jurați recurg la măsuri drastice și intră chiar ei în bucătărie. Chef Scărlătescu îi servește supa doamnei Brumă, în timp ce Chef Bontea trece în bucătărie la gătit.

Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au primit jachete negre la ”Hell’s Kitch... Florin, "vedeta" serii. Așa și-a sabotat el colegii în service!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x