Ie, Românie

VINERI | ora 20.00

Mircea Radu, un bucureştean îndrăgostit de viaţa la ţară! Ce îşi doreşte cel mai mult prezentatorul "Ie, Românie": "Visul meu este să am o casă cu livadă şi grădină"

 
+4 click pentru
galerie

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși formează echipa juraților, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

"Chiar dacă sunt bucureștean, mă simt extraordinar de bine la țară, înconjurat de animale și păsări de curte. De altfel, eu sunt un mare iubitor al acestora. Iar visul meu este să am o casă la țară, plină cu tot felul de animale și păsări de curte, cu livadă și o mică grădină de legume și zarzavaturi, o casă din curtea căreia să pot privi noaptea cerul plin de stele. Acele stele care nu pot fi văzute din Capitală, din cauza luminilor orașului și a poluării...", a declarat Mircea Radu.

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe din această primăvară pe Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe