Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Foto-ghicitoare. Șmecheră de mică. Micuța din imagine este ne amuză la fiecare ediție de „În puii mei”

Anca Dinicu i-a cucerit pe fanii show-ului „În puii mei”. Cu frumoasa actriță și persoanjele interpretate de aceasta vă veți reîntâlni din 16 martie la Antena 1

Anca Dinicu i-a cucerit pe fanii show-ului „În puii mei”. Cu frumoasa actriță și persoanjele interpretate de aceasta vă veți reîntâlni din 16 martie la Antena 1 .

Cea care le dă viață personajelor Ana Mocanu și Narcisa Guță este o actriță în plină ascensiune. Anca Dinicu și-a demonstrat calitățile artistice la fiecare apariție alături de Mihaie Bendeac și echipa de la „În puii mei”, iar în noul sezon al emisiunii le va oferi telespectatorilor alte momente antologice.

Până la prima emisiune a noului sezon de „În puii mei”, programată pe 16 martie, la Antena 1, vă oferim o altfel de imagine a Ancăi. Una în care vedeta Antenei 1 nu avea mai mult de 14 ani și era mare pasionată de ciclism și... modă

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Video