Antena Căutare

Premiera noului sezon „În puii mei!”, lider de audienţă pe publicul comercial! 1,5 milioane de telespectatori ne-au fost alături

Premiera celui mai nou sezon al show-ului “În puii mei!” s-a impus aseară că lider de audienţă în rândul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Prima ediţie “În puii mei!” a adunat în faţa micilor ecrane 1 549 000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, 21:47.




Premiera celui mai nou sezon al show-ului “În puii mei!” s-a impus aseară că lider de audienţă în rândul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Prima ediţie “În puii mei!” a adunat în faţa micilor ecrane 1 549 000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, 21:47.

În intervalul orar în care a fost difuzat show-ul de comedie, 20:30 – 22:18, Antena 1 a fost lider de audienţă la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, “În puii mei!” înregistrând o medie de 20.9% share şi 9.4% rating, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, a ocupat poziţia secundă în clasamentul audienţelor, cu 19.7% share şi 8.8 puncte de rating.

Şi la nivelul întregii zile, Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.4% şi o cotã de piaţã de 19.5% pe targetul comercial, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu 3.3 puncte de rating şi 18.6% cotă de piaţă.

Realizat în regim cinematografic, noul sezon a depăşit graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scheci fiind pus în scenă într-un decor real, autentic. Printre surprizele pe care Mihai Bendeac şi echipa să le-au pregătit aseară telespectatorilor se numără şi o nouă ipostază a torţionarului Vişinescu, aceea de director de liceu, dar şi faptul că începând de ieri, show-ul are o nouă prezentatoare – Anca Dinicu.

Aseară, Roby Roberto şi-a scos iubita, pe Daniela, la mall, alături de cel mai bun prieten al său, Malone şi iubita acestuia, Gina Felea, iar Andrei Versace, deja un cunoscut personaj al mediului online a fost răpit în timpul unei vacanţe în Dubai.

De lupa critică a lui Bendeac nu au scăpat nici Lumy şi Lică, generalul Surdu sau Cristi Borcea, în timp ce zonă muzicală a fost acoperită cu succes de cele două actriţe de la „În puii mei!”, Anca Dinicu şi Lorena Luchian, într-un rap battle imaginar dintre Andra şi Delia. Tot aseară, invitaţi speciali ai ediţiei au fost trupa „Noaptea Târziu” şi Micutzu.

Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul "În puii mei!" este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa. Miercurea viitoare, telespectatorii sunt invitaţi la o nouă porţie de comedie, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”.

Sursă:Kantar Media


Andra vs jurata X Factor: ”Delia aici, pot să-i dau pe toți pe spate, numai cu refernul de la ”Inimi desenate!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x