Antena Căutare

Cine este ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. De ce a decis să revină în Thailanda

Alin Simoiu este ispită și la Insula Iubirii sezonul 8. Descoperă mai multe detalii despre tânărul care a frânt multe inimi în sezonul anterior.

colaj foto cu alin simoiu la insula iubirii sezonul 8 Galerie
Alin Simoiu a ales din nou rolul de ispită, la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost Alin Simoiu.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a decis să revină în Thailanda și să demonstreze, încă o dată, faptul că este un cuceritor de profesie.

Cine este ispita Alin Simoiu de de la Insula Iubirii sezonul 8

Alin Simoiu, ispită la Insula Iubirii 2024, sezonul 9, are vârsta de 30 de ani și este antreprenor.

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă nu a urmat o facultate, acest lucru nu l-a împiedicat să își atingă visul și să își facă un business de succes. A plecat în Germania, unde a muncit câțiva ani. La întoarcere, și-a investit economiile în trei business-uri. Are o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură.

Nu doar în plan profesional excelează, ci este și un adevărat cuceritor. Potrivit declarațiilor lui, făcute în sezonul trecut, a avut și șapte relații în același timp. Le gestiona cu succes, spune Alin, exact ca în documentarul ”Tinder Swindler”.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Alin Simoiu a fost cel care a reușit s-o facă pe Bianca Giurcă să cadă în ispită și, la finalul emisiunii, aceasta a ales să se despartă de partenerul ei de atunci, Marius Moise.

Felul său de a acționa ca ispită a fost pe cât de apreciat, pe atât de criticat. Nu a fost agresiv în interacțiuni, nu a vorbit urât despre iubiții fetelor și nu a judecat. La testimoniale a divulgat mereu lucrurile pe care Bianca Giurcă le dorea ascunse, ceea ce a atras critica, dar atitudinea de la final, când a arătat ca este dispus să înceapă o relație cu Bianca după întorcerea acasă, a lăsat de înțeles că între ei nu a fost doar un joc.

De ce a decis să participe din nou la Insula Iubirii, în calitate de ispită. Ce a dezvăluit Alin Simoiu

Alin Simoiu a decis să participe și în sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii pentru a demonstra că este un cuceritor de profesie. Calm, atent la detalii, romantic, bun ascultător și șarmant, acesta este gata să frângă din nou inimi.

Citește și: Cine este ispita Dorian Ungureanu. A lucrat mulți ani pentru artiști din România, inclusiv cu Loredanda

Continuă să aibă multe relații în paralel și este deschis să înceapă o nouă poveste în Thailanda, la Insula Iubirii sezonul 8.

Totul despre Insula Iubirii sezonul 8

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede începând de luni, 15 iulie 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Se anunță un sezon incendiar, care va ține în suspans oamenii de acasă.

Cine este ispita Eric Berinde de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce poveste de viață tristă are... Cine este ispita Radu Stoicescu de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce job are și care sunt pasiunile lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x