Antena Căutare

Fotografiile pe care ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii” le-ar vrea șterse de pe Internet! Fanii: „Doamne, acum ești toată din plastic!”

Nicoleta, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii”, nu a arătat mereu ca o divă. Operațiile estetice și stilul vestimentar au transformat-o într-o adevărată bombă sexy! 

Nicoleta, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii”, nu a arătat mereu ca o divă. Operațiile estetice și stilul vestimentar au transformat-o într-o adevărată bombă sexy!

O telespectatoare a emisiunii „Insula iubirii” a postat într-un grup destinat emisiunii mai multe fotografii din „tinerețea” Nicoletei. Tânăra era doar o fată ca orcare altă, fără buze senzuale, sâni apetisanți și nas a șa Michael Jackson.

„Doamne, acum ești toată din plastic!”, i-au transmis fanii cârcotași.

Ispita blondă și ingenuă care i-a cucerit în unanimitate pe telespectatori și pe „bărbații luați” din Thailanda a fost timp de două luni iubita lui Cătălin din Cluj. Fostul concurent s-a întors în cele din urmă la iubita oficială.

Vă reamintim că Nico şi Cătălin au venit la “Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul le-a rezervat altceva. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite. După multe lacrimi, dezamăgire şi durere, concurenta Nicoleta a reușit să-și recapete iubitul „rătăcit”.

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Cătălin și ispita Nicoleta! Tânărul s-a îndrăgostit de ea, dar apoi și-a cerut fosta ... Diana de la ”Insula Iubirii” dă cărțile pe față și spune totul despre relația cu Andy: ”Mi-a plăcut, dar nu am fost îndr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x