Antena Căutare

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă a spus un detaliu uluitor despre Marius Moise. Oana Monea a fost prezentă la bonfire

Bianca Giurcă a avut parte de un bonfire tensionat în ediția 5 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023. Mai mult, concurenta a scos la iveală un detaliu uluitor despre Marius Moise, înainte ca ispita Oana Monea să își facă apariția.

colaj foto cu bianca giurca, radu valcan, poza cu fetele de la insula iubirii sezonul 7 si poza cu oana monea si bianca giurca Galerie
Bianca Giurcă a făcut dezvăluiri neașteptate despre Marius Moise, iubitul său, în ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Au curs lacrimi la bonfire-ul din ediția 5 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023. Bianca Giurcă și-a stăpânit cu greu sentimentele după ce a văzut imaginile compromițătoare cu iubitul său, Marius Moise, și ispita Oana Monea.

De asemenea, concurenta a scos la iveală detalii care l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Colegele ei de emisiune au rămas stupefiate de ceea ce au aflat despre partenerul Biancăi Giurcă. Aceasta nu a mai putut ascunde adevărul și a recunoscut tot.

Tânăra a dezvăluit că partenerul său pleacă des în Spania cu băieții, iar acest lucru nu o deranjează. Mai mult, aceasta a dat de înțeles că nu e atât de important dacă o înșală pentru că iubitul său are alte calități esențiale.

Citește și: Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Claudia Florescu și ispita Roxana Rapailă, schimb de replici, de față cu toți. Ce a urmat

„Lucrurile pe care el le-a spus, eu le știam deja. Merge în Spania cu băieții să se distreze. Prefer să nu știu ce face acolo. Ce nu știu, nu mă afectează. Chestiile fizice pe mine nu mă deranjează, chestiile emoționale da”, a mărturisit ea.

Radu Vâlcan, uimit de confesiunile Biancăi Giurcă despre Marius Moise în ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023. Ce s-a întâmplat după ce Oana Monea a apărut la bonfire

Întrebată de Radu Vâlcan dacă ar putea să accepte tendința partenerului său de a o înșela, Bianca Giurcă a avut un răspuns ce i-a surprins pe toți. Prezentatorul TV și celelalte concurente nu se așteptau la asta din partea ei.

„Deci eu mă ridic acum și plec, duc acasă”, i-a spus Radu Vâlcan.

Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi, după ce a vizionat momentul în care Marius Moise i-a atins posteriorul Oanei Monea: „Nu știu ce e în capul lui, nu știu ce încearcă să facă. Mă gândesc că dacă era ceva între el și Oana nu-i mai spunea că ne dorim un copil. Acasă mi-a zis că o să țină cont de lucrurile pe care le face pentru că nu vrea să mă rănească. Nu îmi dau seama... Știam că probabil trebuia să sau acasă și că nu e locul potrivit”.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Ema Oprișan a scos la iveală detalii neștiute despre trecutul său. Ce a spus despre meseria ei

Prezentatorul TV i-a cerut Biancăi Giurcă să mai rămână la bonfire alături de el, în timp ce colegele sale s-au îndreptate spre vilă. Concurenta a avut parte de o surpriză complet neașteptată.

Oana Monea, ispita cu care Marius Moise a interacționat cel mai mult, și-a făcut apariția la ceremonia focului.

„Nu vreau să o privesc, mai ales după gesturile astea. Nu vreau!”, a fost replica Biancăi Giurcă.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Ce dezvăluiri cu lacrimi în ochi a făcut Claudia ... Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x