Antena Căutare

Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Claudia Florescu și ispita Roxana Rapailă, schimb de replici, de față cu toți. Ce a urmat

Concurenta Claudia și ispita Roxana au avut parte de un schimb de replici destul de acid și și-au spus câteva cuvinte. La rândul lui și Bogdan, partenerul Claudiei a avut un schimb de replici cu o ispită.

colaj foto cu roxana rapaila, poza cu radu valcan si poza cu claudia florescu si iubitul ei la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Claudia Florescu a avut un schimb acid de replici cu ispita Roxana Rapailă în prima ediție a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Tensiunile și-au spus cuvântul la Insula Iubirii sezonul 7, 22 iunie 2023, iar ispita Roxana Rapailă și concurenta Claudia Florescu au ținut să-și spună câteva cuvinte destul de acide. Conversația lor a fost una destul de dură.

Ispita Roxana Rapailă și concurenta Claudia Florescu, replici dure la Insula Iubirii sezonul 7, 22 iunie 2023. Ce s-a întâmplat între Bogdan și o ispită masculină

Deși au încercat să nu își spună multe cuvinte, ispita Roxana și concurenta Claudia, iubita lui Bogdan, au ținut să-și spună câteva cuvinte în față. Radu Vâlcan a întrebat-o pe Claudia cum i s-au părut ispitele și de aici a pornit o avalanșă de vorbe.

„Cu siguranță, toți au personalități și caractere mai puțin plăcute că au fost și fetele și băieții răutăcioși cu noi. Ea mă atacă, când eu îi răspund doar la provocările ei, dar nu sunt răutăcioasă”, spune Claudia.

„Chiar mă ataci și o să demonstrez pe viitor”, spune ispita Roxana. „Eu nu pot să tac din gură, răspund cu aceeași mondă”, spune Claudia.

Când a fost întrebat și Bogdan dacă simte că ar exista vreo ispită pe Insula Iubirii sezonul 7 care i-ar putea pune în pericol relația, a fost foarte sigur pe el.

„Pentru tine cine crezi că ar putea reprezenta un real pericol pentru relația ta?”, îl întreabă Radu Vâlcan pe Bogdan.

„Niciunul”, spune Bogdan. „Te crezi cel mai bun, nu?”, îi răspunde o ispită masculină. „Mă consider cel mai bun, da. O să fiu direct, arogant, dacă lumea vrea să mă catalogheze așa. Mă consider un băiat bun pentru Claudia”, spune Bogdan.

Ema a fost „criticată” de ispitele masculine că are aplicații de urmărire pe care i le-a instalat în telefon lui Răzvan, iar acest lucru lui Romeo i s-a părut prea mult. „I-a făcut o cușcă, dacă dispare...”, spune Romeo.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Cine e ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce părere are despre cuplurile care vin în Thailanda. Cu ce... Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ce s-a întâmplat după ce ispitele au oferit ghirlandele. Ce cuplu și-a petrecut noaptea c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x