Antena Căutare

Andi a fost uitat în doar câteva minute! Hannelore, în lacrimi în fața lui Bogdan "Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?!"

Hannelore și Bogdan se pregătesc au stat față în față, la Bonfire, după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unul de celălalt, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

Hannelore și Bogdan se pregătesc au stat față în față, la Bonfire, după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unul de celălalt, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

Hannelore și Bogdan s-au așezat în fața focului de la Bonfire și și-au privit împreună imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Discuția s-a aprins în momentul în care Bogdan i-a cerut explicații iubitei sale. ”Pe toată lumea lași să te pupe pe gât și pe mână exact cum fac eu? E intim! Te rog să fii sinceră și să îți asumi”, îi reproșează acesta lui Hannelore, după ce vede imaginile cu aceasta și cu ispita Andi.

Deși cu câteva ore înainte de a se întâlni cu logodnica sa, acesta le-a zis băieților de la Purimuntra că decizia sa a fost luată și că ”nu mai există șansă de împăcare, e posibil să se pună în discuție lucrul acesta, dar eu nu mai vreau", Bogdan pare înduplecat de lacrimile iubitei sale.

Confuză și într-o continuă stare de negare, Hannelore cade pradă îmbrățișării lui Bogdan.

Bogdan face o declaraţie surprinzătoare, înainte de Bonfire: "Maria m-a făcut să mă simt bărbat!"... Dovezile ies la iveală! Imagini compromițătoare care o îngroapă pe Hannelore: "Tu nu ai știut că ai fost urmărită n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x