Antena Căutare

Hannelore s-a încurcat în propriile minciuni! Radu Vâlcan e fără cuvinte: "Îmi pierd mințile. Doamne, eu nu mai pot!"

Hannelore și Bogdan s-au așezat în fața focului de la Bonfire și au avut de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda, iar aceste secvențe au dat startul unei serii interminabile de întrebări, ce au pus-o pe Hanne în postura de a se încurca în propriile declarații.

Hannelore și Bogdan s-au așezat în fața focului de la Bonfire și au avut de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda, iar aceste secvențe au dat startul unei serii interminabile de întrebări, ce au pus-o pe Hanne în postura de a se încurca în propriile declarații.

Zeci de întrebări ale lui Bogdan, care ştie deja răspunsurile, dar o testează pe cea care îi e logodnică, o pun în mare dificultate pe Hannelore. Neștiind cum să evite situația în care se află, femeia alege negarea, minciuna și apelează la scuze patetice!

Astfel, la 40 de minute de la începutul ceremoniei focului, Hannelore, cea care şi-a pregătit toată seara întâlnirea cu Bogdan, a înţeles că toate armele care funcţionau cu ală ocazie sunt inutile în faţa lui.

Lacrimile par a fi ultima șansă de a-l impresiona pe Bogdan.

Dovezile ies la iveală! Imagini compromițătoare care o îngroapă pe Hannelore: "Tu nu ai știut că ai fost urmărită n... Îi pierde pe amândoi! Imagini în premieră cu ispita Ionuț, fostul iubit al Mirelei, din sezonul 5 "Insula iubirii&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x