Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a pozat la piscină

Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezon 7 a aprins imaginația inernaților cu o apariție fierbinte, la piscină. Tânăra s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie prea mic pentru formele ei.

Galerie
Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezon 7 a aprins imaginația inernaților cu o apariție fierbinte, la piscină | Antena 1 & Instagram

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezon 7 a aprins, din nou, imaginația urmăritoril din mediul online. Frumoasa brunetă s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul care i-a pus în evidență trupul sculptat.

Cum s-a pozat Claudia de la Insula Iubirii, sezon 7 într-un costum de baie minuscul, la piscină

Fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezon 7 a renunțat la inhibiții și s-a afișat într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Print-ul de leopard s-a mulat perfect pe trupul ei sculptat, iar internauții au reacționat imediat.

Fiind instructor de fitness, ceasta lucrează intens la sală pentru a avea un trup atât de definit. De asemea, ea promovează un stil de viață sănătos și le arată internauților mesele ei echilibrate.

Articolul continuă după reclamă

De asceată dată, s-a fotografiat din profil într-o poziție asemăntoare celor din concursurile de culturism pe care le-a și câștigat în mai multe rânduri.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

„Nu există destin! Există curajul de a face alegeri care schimbă cursul vieții noastre”, a scis ea în descrierea imaginii.

În plus, mulți au remarcat că poza pare făcută chiar la piscina lui Dorian Popa. „Uite-l pe Cheluțu”, a comentat cineva. Nu este prima dată când internauții observă acest detaliu în postările ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată recent pe contul ei de Instagram, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a răspuns fără ascunzișuri întrebărilor urmăritorilor săi.

Cum era de așteptat, nu a lipsit nici cea mai arzătoare curiozitate a tuturor fanilor emisiunii și anume dacă ea și fostul partener mai țin legătura. „Ai mai vorbit cu Bogdan?”, a întrebat-o un urmăritor.

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul online

Fără ascunzișuri, Claudia a răspuns simplu „Da”, alături de o imagine cu tastatura telefonului.

Deși nu a oferit mai multe detalii despre relația lor în prezent, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a dezvăluit și ce o atrage la un bărbat.

„În primul rând să fie un Bărbat și nu băiat, să aibă atitudine, să știe să ia decizii în orice situție, încredere de sine, cu caracter...”, a fost răspunsul ei hotărât, așa cum și-a obișnuit fanii.

În luna septembrie a anului trecut, cei doi au apărut speculații că cei doi s-ar fi împăcat. Totul a pornit după ce fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7 a publicat în mediul online o imagine în care apărea alături de fosta sa logodnică.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x