Antena Căutare

Cine este ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6. "Nu am venit să despart cupluri, dar am venit să mă îndrăgostesc"

Ana Maria Vaida, una dintre ispitele reality show-ului Insula Iubirii, sezon 6, este din Cluj Napoca și are 33 de ani. A dansat în cluburi în Ibiza și Cipru, îi place să pozeze și să prezinte rundele în luptele K1 și MMA.

ispita ana maria vaida pe plajă la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Ana Maria Vaida nu a venit să distrugă cupluri, ci să se îndrăgostească | Antena 1

Focoasa roșcată nu a venit în emisiune să distrugă cupluri, însă, dacă simte că cineva îî atrage atenția și simte că este un potențial acolo, nu va da înapoi de la a cunoaște bărbatul respectiv.

Moto-ul meu este "Totul se întâmplă cu un scop" și dacă se va întâmpla să-mi găsesc aici jumătatea, înseamnă că așa este destinul meu. Cred foarte mult în destin, a spus ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6.

Ce ar trebui să știe atât bărbații cât și femeile, despre ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii, sezonul 6

În prezent, Ana Maria Vaida lucrează ca și stilist de gene, îi place să danseze și de la 18 ani a dansat în cluburi prin mai multe locații exotice precum Ibiza sau Mallorca. Îi place foarte mult rolul de model, îi place să fie fotografiată și să fie senzuală.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Lavinia Dumitrescu. A trecut printr-un divorț și are un copil

Pe lângă meseria actuală, în ultima vreme a avut și rolul de ring girl, adica acea fată care prezintă rundele în luptele de K1 și MMA.

"Îmi place foarte mult rolul acesta. Îmi place să fiu acolo, printre fetele și băieții care se luptă. Este modul lor de a-și descărca energia, așa cum mie îmi place să dansez și să pozez. În plus, mie îmi place foarte mult să fiu văzută", a spus ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6.

În plus, aceasta a precizat că își dorește stabilitate, își dorește să se îndrăgostească și să aibă o familie, dar nu își caută un bărbat care să-i ofere totul pe tavă, ci unul cu care să construiască împreună, să se ajute și să se ridice reciproc.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Maria Vornicu. Cât de îndrăgostită este de meseria pe care o are

Dacă ar fi într-o relație, nu crede că ar veni într-o astfel d eemisiune pentru a testa, consideră că ar simți asta sau, poate că ar trăi în minciună.

Nu este de acord cu femeile care după ce intră într-o relație sau într-o căsnicie nu se mai aranjează și consideră că un bărbat cu verighetă este proprietate și nu mai au pentru ce să-l ispitească.

Dimpotrivă, Ana Maria Vaida consideră că după ce ai ajuns la un nivel de stabilitate alături de un bărbat, este foarte impotant să menții acel nivel, să nu renunți nici la a-l cuceri, nici la a-l seduce.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Cine este ispita Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6. "Mi-am dorit acest rol, îmi place mult arta s... Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Priscilla (Celia) și Bogdan. Ea e din Nigeria și studiază medicina, el e masterand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x