Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina i-a cerut lui Denis s-o urmeze în dormitor! Ce au surprins camerele de filmat, în timpul nopții

Cristina și ispita Denis au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate pe Insula Iubirii, în ultima seară pe care o pot petrece împreună. Iată ce s-a întâmplat.

Cristina i-a cerut lui Denis s-o urmeze în dormitor! Ce au surprins camerele de filmat, în timpul nopții

Antena 1

Cristina și ispita Denis au ajuns împreună în același pat, din nou, iar camerele de filmat au surprins imagini neașteptate cu ei doi. Pe cealaltă isnulă, Alex Marcu și Roxana Lite au avut parte de o discuție în contradictoriu. Iată ce s-a întâmplat pe ambele insule.

Cristina și Ispita Denis, împreună în pat, în cele mai senzuale ipostaze. Ce i-a spus Alex Marcu Roxanei

Cristina și Denis au dormit împreună în același pat, deși ea l-a ales pe Marco pentru dream date, care va avea loc următoarea seară.

„Cristina, o simt că vrea mai mult decât o relație de prietenie, că sunt singurul bărbat cu care a ajuns în pat. Mă bucură asta, a spus că sunt altceva. Mi-aș fi dorit să ne cunoaștem, mi-a zis că sunt imprevizibil”, spune Denis. „Denis, trebuie să ai grijă de mine și îmi doresc să rămânem în cameră împreună”, îi spune Cristina.

„Am ajuns cu Denis în pat și am lăsat să simt, sunt împăcată cu toate acțunile, cu tot”, mai spune Cristina. „E o seară pe care o să mi-o amintesc, că am fost sinceri amândoi și prin gesturi și prin acțiuni”, spune Denis.

Iată ce discuție au avut Alex și Roxana:

„Dacă te-ai băga în pat cu altă femeie ai face ceva cu ea?”, întreabă Lavinia. „Nu sunt genul. Poate eu nu aș simți”, spune Alex.

„Teodora a simțit să doarmă cu un alt bărbat”, spune Roxana. „Ești de o răutate, Doamne!”, spune Alex despre Roxana. „Eu condamn aberațiile tale”, a replicat Roxana.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și ispita Oana, confruntare la bonfire! Ce detalii au ieșit la iveală despre Sebastia... Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele au părăsit Insula Iubirii și au dat cărțile pe față. Ce „secrete” au ieșit la iveală...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x