Antena Căutare

Radu Vâlcan, totul despre noul sezon "Insula Iubirii": "Atmosfera e mai mult decât fierbinte, e diferit de ce a fost până acum!"

Un nou sezon "Insula iubirii" pleacă la drum în această primăvară, la Antena 1. Radu Vâlcan și echipa au filmat deja în Thailanda cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island", în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

Un nou sezon "Insula iubirii" pleacă la drum în această primăvară, la Antena 1. Radu Vâlcan și echipa au filmat deja în Thailanda cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island", în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

Alături de Radu Vâlcan, în noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor putea descoperi încă trei fețe cunoscute lor! Este vorba despre fetele ispite Maria și Nico, dar și despre Andy, care se află pentru a doua oară pe ”Insula Iubirii”.

Radu a poposit în platoul emisiunii "Agenția VIP" de la Antena Stars, unde a dezvăluit câteva picanterii din ceea ce urmează, în curând, la Antena 1.

Radu Vâlcan, totul despre noul sezon "Insula Iubirii": "Atmosfera e mai mult decât fierbinte, e diferit de ce a fost până acum!"

"Atmosfera este mai mult decât fierbinte, este un sezon extraordinar, de la an la an lucrurile sunt diferite, concurenţii sunt diferiţi, fanii emisiunii au aşteptări mari şi noi întotdeauna le satisfacem aşteptările." a dezvăluit Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan și-a făcut un tatuaj plin de semnificații pe ”Insula iubirii”: "Sezonul acesta este unul plin de surpri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x