Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 8. Hai să vezi ultimele surprize amuzante din 2020

Ziua de luni a venit cu un nou episod al show-lui digital „Îs geană pi tini” cu Speak și Vlad Drăgulin. Episodul 8 al emisiunii de pe www.a1.ro este ultimul din acest an și acest sezon și vine la pachet cu multe replici savuroase, care vă vor face să zâmbiți.

Săptămâna aceasta, Speak și Vlad Drăgulin s-au decis să vă facă să zâmbiți cu gura până la urechi cu episodu 8 al show-ului digital „Îs geană pi tini”, prezentat direct pe www.a1.ro.

Și lunea aceasta, cei doi prezentatori sunt la curent cu cele mai amuzante faze din mediul online autohton şi internaţional, însă de data aceasta Speak şi Vlad Dăgulin au trecut la un alt nivel, care sigur vă va face să râdeţi în hohote.

În episodul 8, Vlad Drăgulin vine cu noi interpretări a celor mai comice personaje şi momente, ajutat de filtrele de pe Instagram, care oferă show-ului un strop de unicitate şi distracţie digital „Îs geană pi tini”.

Îs geană pi tini, episodul 8. Cele mai savuroase momente comentate de Speak şi Vlad Drăgulin

Cei doi şi-au obişnuit deja fanii cu cele mai amuzante şi comice momente din cadrul emisiunii. Speak şi Vlad Drăgulin sunt sare şi piperul show-ul digital, pe care îl prezintă cu cel mai mare drag.

Actorul din Băieți de Oraș şi artistul au făcut câteva glumițe pe seama anul 2020, care a trecut foarte greu pentru noi toţi, iar apoi au trecut la "artileria" grea.

Săptămâna aceasta, cei doi au găsit cele mai piperate momente. Vor comenta mai multe videoclipuri și personaje, printre care se regăseşte şi Dorian Popa, care este alungat din faţa blocului de către un cetăţean, care era deranjat de zgomotul produs de artist.

Vlad Drăgulin a avut una dintre cele mai neaşteptate reacţii atunci când a văzut doi şobolani, în alt clip.

Cei doi simpatici au comentat şi cel mai viral videoclip de pe internet, cel al lui Cătălin Talent, iar momentul a fost unul de-a dreptul savuros.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea lor digitală, Îs geană pi tini

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mărturisit Speak.

„Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", a mai adăugat artistul.

Vlad Drăgulin este foarte încântat de această colaborare şi nici nu a stat pe gânduri atunci când i-a fost propusă ideea.

"Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a spus Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Cel mai amuzant show nu se difuzează la TV. Episoadele pe care le realizează Speak şi Vlad Drăgulin pot fi văzute doar pe site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în fiecare luni, în jurul orei 19:00-19:30.

„Îs geană pi tini” este un proiect special, menit să aducă zâmbetul pe feţele publicului. Speak şi Vlad Drăgulin comentează cele mai virale videoclipuri într-un mod de-a dreptul savuros. Pe data de 9 noiembrie a fost lansat primul episod, iar acesta a ajuns rapid la inimile fanilor.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6 şi episodul 7.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x