Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin prezintă Îs geană pi tini, episodul 4! Hai să vezi noul episod din show-ul lor digital

O nouă săptămână, un nou episod al show-ului digital Îs geană pi tini. Ești gata de o porție zdravănă de râs? Speak și Vlad Drăgulin prezintă episodul 4!

speak si vlad dragulin stau fata in fata despartiti de un mobil pe care scrie is geana pi tini
A apărut episodul 4 al show-ului digital Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin

Așa cum te-ai obișnuit deja, lunea e ziua în care Speak și Vlad Drăgulin lansează un episod nou din show-ul digital Îs geană pi tini.

La început de săptămână, în jurul orei 19:30, cântărețul și actorul comentează momente amuzante și virale din online, pe care le primesc de la fani și de la prieteni sau cunoscuți.

La curent cu tot ce se întâmplă în peisajul digital din țara și de peste hotare, Speak și Vlad Drăgulin analizează și reacționează cu mult umor la fazele tari ale momentului.

Așa cum probabil v-ați prins deja, în discuțiile filmate intervin și câțiva "prieteni" ai lui Vlad, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

Îs geană pi tini, episodul 4. Faze amuzante comentate de Speak și Vlad Drăgulin

"Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", a spus fostul concurent de la Asia Express despre ideea care i-a venit.

El și actorul din Băieți de Oraș se știau demult și erau prieteni, așa că s-au bazat pe chimia lor pentru a aduce un show digital autentic.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea lor digitală, Îs geană pi tini

"Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Segmentul video pe care îl realizează alături de Vlad este creat special pentru site-ul a1.ro și e disponibil doar pe internet. Primul episod a fost lansat pe 9 noiembrie și a prins foarte bine la public, semn că internauții sunt dornici să descopere clipuri noi, dar și să râdă și să comenteze alături de cei doi.

Citește și: Cine este și cum arată în realitate Vlad Drăgulin, Malone din "Băieți de oraș"

"Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2 și episodul 3.

*Acesta e un pamflet și trebuie tratat ca atare."

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Îs geană pi tini, Episodul 57 Îs geană pi tini, Episodul 57 Joi, 16.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 57. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 57. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 57.

Joi, 16.12.2021, 10:09
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 56. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 56. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 56.

Joi, 09.12.2021, 09:30
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 55. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 55. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 55.

Joi, 02.12.2021, 09:49
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 54. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 54. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 54.

Miercuri, 24.11.2021, 17:07
Ultimele știri
x