Antena Căutare

Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera joi, 31 octombrie, la Antena 1! Premiera se vede joi si vineri

Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera joi, 31 octombrie, la Antena 1! Premiera se vede joi si vineri, după ultimele 2 episoade din Lia – Soţia soţului meu.

Galerie
Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera joi, 31 octombrie, la Antena 1! Premiera se vede joi si vineri | Antena 1

Semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production, serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera pe 31 octombrie, la Antena 1 şi va fi difuzat joi, după penultimul episod Lia – Soţia soţului meu şi vineri, după ultimul episod al poveştii care a captivat milioane de telespectatori.

Producţia, ce ulterior va fi difuzată în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste originală de iubire, în care doi oameni maturi, captivi în lumi complet diferite, au şansa unui nou început împreună, dincolo de toate greutăţile din vieţile lor.

Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera joi, 31 octombrie, la Antena 1!

Ştefan Lungu (Adi Nartea), fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, obişnuit cu ritmul vieţii luxoase de la oraş, dar divorţat şi tată de copil adolescent, ajunge în satul idilic în care trăieşte Anda (Michaela Prosan), mamă singură, medic respectat în comunitatea în care viaţa are un alt ritm. Cei doi ajung să trăiască o iubire total neaşteptată. Secrete întunecate, gelozii, intrigi şi minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până îşi vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc şi iubesc după alte reguli.

Articolul continuă după reclamă

„Anda este o femeie puternică, independentă, o mamă grijulie, o leoaică gata oricând să lupte pentru teritoriul ei, care-şi trăieste viaţa departe de zgomotele marilor oraşe, într-un sat idilic, unde timpul capătă alte valenţe. Lumea îi este complet dată peste cap odată cu apariţia lui Ştefan. Pe Anda mea o descopăr treptat, încercând să-i înţeleg din mers toate resorturile care o fac să funcţioneze ca om. Vine cu situaţii de viaţă şi experienţe diferite faţă de mine şi de alte personaje pe care le-am interpretat până acum. Abia aştept s-o cunoască şi telespectatorii, începând din 31 octombrie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1”, a declarat Michaela Prosan.

La rândul lui, Adi Nartea, interpretul lui Ştefan spune: „În Iubire cu parfum de lavandă îl joc pe Ştefan, un fotbalist de succes în Marea Britanie, care, în urma unei accidentări, îşi vede întreaga viaţă dată peste cap. Divorţul de soţia sa îi aduce şi instabilitatea financiară, astfel că se trezeşte într-o situaţie delicată, undeva undeva lângă București, ȋntr-un sătuc idilic, colorat în mov, unde se și ȋndrăgostește. Este o poveste de dragoste care se joacă între maturitate şi copilărie, presărată cu toate impedimentele, care cu siguranţă va capta o mulţime de ochi!”.

Filmările, realizate în paralel cu două echipe de producţie, sunt în plină desfăşurare într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar telespectatorii pot avea acces la imagini din culisele proiectului urmărind conturile oficiale de socializare ale serialului. Din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune: Michaela Prosan, Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Niţu, Claudiu Istodor, Dani Chişu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu, Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Ţăpuşă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădiţa Roşu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu, Alina Florescu.

Dan Chişu, guest star în serialul original Iubire cu parfum de lavandă, de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x