iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Delia, transformată în magician la ”iUmor”

 

Andrei Crăciun este magicianul care a reușit să facă liniște în studioul ”iUmor” cu unul dintre numerele sale. Concurentul a început reprezentația cu ajutorul lui Cheloo, apoi s-a mutat la colegii juratului. Crăciun i-a făcut Deliei o propunere greu de refuzat: ”Vrei să te ajut să intri în mintea lui Mihai Bendeac?”. 


Bineînțeles, răspunsul a venit rapid și a fost unul afirmativ, lucru care i-a creat un ușor sentiment de panică lui Mihai Bendeac. Actorul a fost rugat apoi să își aleagă o carte de joc dintr-un pachet, iar după câteva întrebări, Delia a reușit să afle că este una de culoare roșie, apoi că semnul ar fi un romb. Și când Bendeac devenea tot mai uimit, Delia a reușit, cu ajutorul magicianului, să ghicească și numărul cărții de joc!


”El a apelat la mine pentru că știa că pot. A deschis o cale de comunicare și am intrat în mintea ta”, a declarat apoi relaxată Delia.


Cum au reacționat ceilalți doi jurați, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe