Antena Căutare

Ana-Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”, le-a spus "Prietenilor de la 11" ce va face cu banii

Ana-Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”, a venit la "Prietenii de la 11", să vorbeasca despre ce va face cu banii.

Ana-Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”, a venit la "Prietenii de la 11", să vorbeasca despre ce va face cu banii.

Ana Maria Calița a cucerit duminică seara aplauzele și laudele juraților, dar, mai ales, a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel că este marea câștigătoare ”iUmor” 2017 și a unui premiu în valoare de 20.000 de euro.

Când a aflat vestea, Ana doar ce ajunsese acasă de la un spectacol la Târgu Mureș. ”Am fost foarte uimită, eu eram convinsă că nu voi câștiga. Sincer, mă gândeam că Adi Bobo va lua marele premiu. Când am aflat, eram cu prietenul meu, am rămas neclintită 10 minute pe canapea, pur și simplu nu am putut să mă mișc. Apoi a început să îmi sune telefonul și să mă felicite toată lumea”, a povestit Ana.

În ceea ce privește premiul în valoare de 20.000 de euro, câștigătoarea spune că se va ține de cuvând cu ce a spus la începutul sezonului și că va investi într-o boxă și un loc de parcare. În plus, ar vrea să se implice în acțiuni alături de copii care au nevoie de sprijin.

Calița a fost cea care a încheiat seara cu un succes și a obținut cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, astfel că a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Ana Maria Calița este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” și este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambițioasă, Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce și în sezonul al doilea „iUmor” a ajuns tot în finală.

Femeile fac legea la iUmor! Ea este noua câștigătoare a celui mai spectaculos show de comedie din România... 34 de ani fără Amza Pellea. O imagine cât o mie de cuvinte! Vă amintiţi cum Mihai Bendeac, juratul "iUmor" , s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x